FIBERSCONES
Duga-produktene har så gode helsemessige virkninger at de kan ha sin plass ved alle dagens måltider. Tid ca 25 minutter.
Ingredienser
2
ss
smør
3
dl
melk
1
ss
bskepulver
1
ts
sukker
1
ts
salt
40
g
Duga byggFIBER
2
dl
Duga byggmel
3
dl
hvetemel
1
dl
rosiner og/eller hakkede hasselnøtter
Slik gjør du:
Kjør alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin til en smidig deig.
Del deigen i to emner og klapp ut runde leiver, ca. 15 cm i diameter.
Legg begge leivene på bakeplate dekket med bakepapir.
Snitt et kryss over hver av dem så det blir fire like deler.
Prikk dem lett med gaffel, og stek dem gylne på 240 °C i 10-15 minutter midt i ovnen.
Tips: Server nystekte scones med creme fraiche og nyrørt syltetøy!