Dette er
Duga
Duga er et smakfullt, norskdyrket byggkorn som enkelt kan erstatte andre mindre sunne råvarer i familiens kosthold. Det unike byggkornet har en mild og rund smak, og et naturlig høyt innhold av kostfiberet betaglukan som har dokumenterte helseeffekter på kolesterol og blodsukker, og holder deg mett lenger.
Duga startet i 2011 under navnet Norsk Matbygg, men i 2013 tok vi navnet Duga. I 2013 lanserte Coop sin Gullbygg-serie med Duga byggkorn som råvare. I 2014 ble to av produktene i serien, Byggrynsgrøt og Middagsbygg, kronet med Spesialitet-merket fra Matmerk.
I 2017 fusjonerte vi med Norsk Matbygg SA og lanserte de første produktene under egen merkevare.
Deler av
Dugas historie
2018
Jensen & Co Samarbeid med kjedene
2017
Eget
varemerke
Duga lanserer sine første produkter under eget varemerke i Dagligvare-kjedene (bl.a. Meny)
2017
Norsk
Matbygg SA
Duga AS innfusjonerer Norsk Matbygg SA i foretaket.