Oppskrifter

Grov byggpai m/sjampignon

I dag gir vi deg en god oppskrift på pai med sopp

Grov byggpai m/sjampignon

PORSJONER

Ingredienser

2
dl
hvetemel
2
dl
lettkokte bygg og havregryn
50
g
smeltet smør
2
dl
lett Creme fraiche
1
ts
salt
2
ss
vann
paifyll:
1
rød løk i skiver
150
g
sjampinjong
smør til steking
100
g
strimlet skinke
100
g
revet ost
6
egg
2
dl
fløte
salt og pepper

Slik gjør du:

Kjør alle ingrediensene til bunnen godt sammen i en food processor. Sett deigen kaldt i 30 minutter.

Trykk deigen ut i smurt ildfast form. Prikke deigen med en gaffel og forstek i 20 minutter på 1800C midt i ovnen.

Kutt sjampinjong i skiver og stek i pannen i smør. Ha sjampinjong, ost og skinke oppi paien.

Visp sammen egg, fløte, salt og pepper og hell over paien. Legg løkringene over til slutt og stek på 1800C i ca. 40 minutter.

Server med en grønn salat ved siden av.

Relatert

innhold

EKTE JULEGRØT MED BYGG

SMAKFULL BYGGMIX MED LAKS

Grov byggpai m/sjampignon

GRYTEBRØD MED BYGG

Meld deg på vårt

nyhetsbrev

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.