Oppskrifter

Grov byggpai m/sjampignon

I dag gir vi deg en god oppskrift på pai med sopp

Grov byggpai m/sjampignon

PORSJONER

Ingredienser

2
dl
hvetemel
2
dl
lettkokte bygg og havregryn
50
g
smeltet smør
2
dl
lett Creme fraiche
1
ts
salt
2
ss
vann
paifyll:
1
rød løk i skiver
150
g
sjampinjong
smør til steking
100
g
strimlet skinke
100
g
revet ost
6
egg
2
dl
fløte
salt og pepper

Slik gjør du:

Kjør alle ingrediensene til bunnen godt sammen i en food processor. Sett deigen kaldt i 30 minutter.

Trykk deigen ut i smurt ildfast form. Prikke deigen med en gaffel og forstek i 20 minutter på 1800C midt i ovnen.

Kutt sjampinjong i skiver og stek i pannen i smør. Ha sjampinjong, ost og skinke oppi paien.

Visp sammen egg, fløte, salt og pepper og hell over paien. Legg løkringene over til slutt og stek på 1800C i ca. 40 minutter.

Server med en grønn salat ved siden av.

Relatert

innhold

TORSK MED TOMATSALSA OG BYGG

Meld deg på vårt

nyhetsbrev

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.