Oppskrift

TORSK MED TOMATSALSA OG BYGG

Tomatsalsa er et spennende og godt tilbehør til stekt torsk. Server dette på en seng av byggkorn. Sunnere blir det IKKE!

TORSK MED TOMATSALSA OG BYGG

Dette er en fiskerett med god frisk smak, som alle har godt av. Gullbygg middagsbygg erstatter potet eller ris og voila; ekstra supersunn fiskemiddag! Det er fare for at dette blir en slager for både de som lager og de som spiser maten. Retten får litt mer fargespill med grønne bønner.

PORSJONER

Ingredienser:

800 g torskefilet

2 store tomater

gressløk

1 løk

0.5 ss hvitvinseddik

2 ss extra virgin olivenolje

2 dl Gullbygg middagsbygg

200 g grønne bønner

duga-produkter

Slik gjør du:

1Finhakk løk og bland med olivenolje, eddik, tomater og gressløk. La tomatsalsaen stå og godgjøre seg litt mens du gjør klar resten i en fei.

2Skjær torskefilet i porsjonstørrelser og strø over salt og pepper.

3Stekes på 200 grader i 15 minutter, eller til fisken flaker seg.

4Kutt av tuppene på bønnene. Kok opp lettsaltet vann og kok bønnene i ca to minutter.

5Ta av platen, og skyll i kaldt vann. Varm raskt opp i litt olje før servering.

6Server med nykokt Gullbygg middagsbygg

Del med andre

Relatert

innhold

Meld deg på vårt

nyhetsbrev