Oppskrift

Torsk med sennepsmarinerte gulrøtter, ertepure og bygg

Torsk med sennepsmarinerte gulrøtter, ertepure og bygg

PORSJONER

Ingredienser:

700 g torskefilet

Erte- og avokadopuré:

100 g frosne grønne erter

1 avokado

salt/pepper

sitronsaft

2 store gulrot

1 ss dijonsennep

1 ss flytende honning

200 g Gullbygg middagsbygg

duga-produkter

Slik gjør du:

1Kok middagsbygg etter anvisning på pakken.

2Salte og pepre torskestykkene. Press over sitronsaft og hell over litt olivenolje. Stekes i smurt form i 10 minutter på 180 grader.

3Kok ertene og miks med avokado i en blender. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.

4Del gulrøttene i serveringsbiter. Stek raskt i raps olje (kan erstattes med olivenolje eller solsikkeolje). Ta av platen. Bland inn sennep og honning.

Del med andre

Relatert

innhold

Meld deg på vårt

nyhetsbrev