Oppskrift
Torsk med sennepsmarinerte gulrøtter, ertepure og bygg
Torsk med sennepsmarinerte gulrøtter, ertepure og bygg
PORSJONER
Ingredienser:
700 g torskefilet
Erte- og avokadopuré:
100 g frosne grønne erter
1 avokado
salt/pepper
sitronsaft
2 store gulrot
1 ss dijonsennep
1 ss flytende honning
200 g Gullbygg middagsbygg


Slik gjør du:
1Kok middagsbygg etter anvisning på pakken.
2Salte og pepre torskestykkene. Press over sitronsaft og hell over litt olivenolje. Stekes i smurt form i 10 minutter på 180 grader.
3Kok ertene og miks med avokado i en blender. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
4Del gulrøttene i serveringsbiter. Stek raskt i raps olje (kan erstattes med olivenolje eller solsikkeolje). Ta av platen. Bland inn sennep og honning.