Oppskrift

TANTE SISSELS EPLEKAKE

Superenkel eplekake som holder seg saftig i flere dager!

TANTE SISSELS EPLEKAKE

PORSJONER

Ingredienser:

3 store epler

10 ss sukker

4 egg

200 g smeltet avkjølt smør

6 ss hvetemel

6 ss bygg og havregryn

2 ts bakepulver

0.5 ts vaniljesukker

Perlesukker og kanel

duga-produkter

Slik gjør du:

1Egg og sukker piskes til eggedosis.

2Tilsett vekselsvis det avkjølte smøret og resten av de tørre ingrediensene.

3Helles over i smurt form (22 diameter).

4Eplene skrelles og skjæres i tynne båter som stikkes ned i kaken i et sirkelmønster.

5Oppå kaken drysses kanel og perlesukker.

6Kaken stekes på 200°C i ca. 40 minutter.

7Serveres lun med krem.

Del med andre

Relatert

innhold

Meld deg på vårt

nyhetsbrev