Oppskrift

SEIBIFF MED LØK

Visste du at dronning Elisabeth 1. innførte som plikt å spise fisk to ganger i uken?

SEIBIFF MED LØK

Den politiske strategien skulle styrke den engelske flåten, og straffen for å sluntre unna var dyre pengebøter. Uansett, her kommer en enkel og velsmakende fiskemiddag.

PORSJONER

Ingredienser:

800 g fersk seifilet (ca)

2 løk kuttes i skiver og stekes brunt

1 pose bygg fiber á 20 g

200 g kokt middagsbygg

4 revne gulrøtter

1 dampet brokkoli

smør til steking

5 dl vann til sky

salt og pepper

duga-produkter

Slik gjør du:

1Hell bygg fibret i en dyp tallerken og bland i salt og pepper.

2Skjær seifileten i pene stykker og vend den i fibret.

3Fisken stekes gylden i medium varm stekepanne.

4Fiskesky: Når fisken og løken er ferdig stekt koker du pannen ut med 4-5 dl vann.

5Skyen jevnes med 2 ss av bygg fibret, og smakes til med salt og pepper.

6Server med kokt middagsbygg, revne gulrøtter og brokkoli.

Del med andre

Relatert

innhold

Meld deg på vårt

nyhetsbrev