Oppskrift

RYKENDE SUNNE BYGG-STYKKER

Stort raskere blir det ikke med hjemmelaget. Dette er noen magisk gode rundstykker bakt på GULLBYGG bygg- og havregryn, de er både sunne og næringsrike.

RYKENDE SUNNE BYGG-STYKKER

Med en så rask deig, som heller ikke trenger hevetid er den lille bakejobben unnagjort på under en 1/2 time, inkludert opprydning og oppvask.
Disse rundstykkene er supre å fryse ned. Lag gjerne derfor dobbel porsjon for å være sikker på at du har et lite lager å ta av en stund. Varm de litt i stekeovnen før du spiser disse, så blir de ferske og gode!

PORSJONER

Ingredienser:

2 egg

250 g cottage cheese

250 g GULLBYGG bygg- og havregryn

1.5 ts bakepulver

litt salt

duga-produkter

Slik gjør du:

1Forvarm ovnen til 200 grader.

2Legg alt av ingredienser i en bakebolle. I stedet for å blande rundt, bruker du en stavmikser oppi og moser alt sammen helt til det blir en fast og fin deig.

3Så ruller du sammen til rundstykker, og plasserer på et stekebrett.

4Stekes midt i ovnen, i cirka 20 minutter.

Del med andre

Relatert

innhold

Meld deg på vårt

nyhetsbrev