Oppskrift

REINSDYRSKAV MED KANTARELLER

REINSDYRSKAV MED KANTARELLER

Denne middagen er utrolig rask og enkel å lage, og passer en dag du har det travelt. En rett som smaker deilig midt i de hektiske juleforberedelsene.
Til 4-6 personer
  • Ingredienser:
  • 800 g reinsdyrskav
  • 2 gule løk
  • 1 kurv ferske kantareller (eller en boks)
  • 1 kurv rosenkål
  • 1 boks creme fraiche
  • 3 skiver brun ost
  • Knust einebær
  • Salt og pepper
  • Ekte meierismør til steking
  • 300 g kokt middags bygg
  Slik gjør du:
  1. Kok bygget etter anvisning på pakken.
  2. Brun reinsdyrskavet i smør i stekepannen. (Kan være lurt å dele kjøttet og steke i to omganger så kjøttet ikke blir kokt!) Ha det stekte kjøttet over i en gryte.
  3. Kutt løken i terninger og stek den gyllen i panna. Legg den over i gryta.
  4. Tilsett creme fraiche, brun ost, einebær og til slutt kantarellene.
Kok på svak varme til kantarellene er blitt møre. Smak til med salt og pepper. Rosenkålen trekkes i lettsaltet vann ca. 6 min.
Del med andre

Relatert

innhold

Meld deg på vårt

nyhetsbrev