Oppskrift

KJAPP ERTESUPPE

De fleste er glad i ertesuppe, men hvem har vel tid til å koke ertene i timevis i disse travle dager? 

KJAPP ERTESUPPE

Her kommer en ny måte å lage ertesuppe på. Den er god på smak, lekker i fargen og tar under et kvarter å lage.
Visste du at erter i tillegg til å være både magert og billig inneholder en masse vitaminer og mineraler som A, C , K B1 , sink og folat?
Med andre ord, en belgfrukt i super klassen!

PORSJONER

Ingredienser:

1 pose frosne erter á ca. 350 g

0.9 liter vann

2 terninger grønnsaksbuljong

2 ss Bygg-fiber utrørt i 1 dl kaldt vann

4 ss Creme Fraiche

duga-produkter

Slik gjør du:

1Kok opp ertene i vannet med buljong terningene.

2Rør ut fibret i det kalde vannet og jevne suppen.

3Bruk stavmikser og finknus ertene.

4Ha i en spiseskje Creme Fraiche i hver suppetallerken før servering.

5Server gjerne med ferskt brød ved siden av.

Del med andre

Relatert

innhold

Meld deg på vårt

nyhetsbrev