Oppskrift
KJAPP ERTESUPPE
De fleste er glad i ertesuppe, men hvem har vel tid til å koke ertene i timevis i disse travle dager?
KJAPP ERTESUPPE
Her kommer en ny måte å lage ertesuppe på. Den er god på smak, lekker i fargen og tar under et kvarter å lage.
Visste du at erter i tillegg til å være både magert og billig inneholder en masse vitaminer og mineraler som A, C , K B1 , sink og folat?
Med andre ord, en belgfrukt i super klassen!
PORSJONER
Ingredienser:
1 pose frosne erter á ca. 350 g
0.9 liter vann
2 terninger grønnsaksbuljong
2 ss Bygg-fiber utrørt i 1 dl kaldt vann
4 ss Creme Fraiche


Slik gjør du:
1Kok opp ertene i vannet med buljong terningene.
2Rør ut fibret i det kalde vannet og jevne suppen.
3Bruk stavmikser og finknus ertene.
4Ha i en spiseskje Creme Fraiche i hver suppetallerken før servering.
5Server gjerne med ferskt brød ved siden av.