Oppskrift

Ovnstekt kylling med byggryn og fetasalat

Ovnstekt kylling med byggryn og fetasalat

PORSJONER

Ingredienser:

2 store kyllingbryst av god kvalitet.

Marinade:

1 ss dijonsennep

1 ss flytende honning

2 ss olivenolje

0.5 ss sitron eller eddik

0.75 zest av sitron

salt og pepper

Salat:

1 pose babyspinat eller annen salat

1 brett cherry-tomater, delt i 2

1 pose pinjekjerner, ristet

1 pakke fetaost

finhakket gressløk

2 dl Gullbygg middagsbygg, kokt

1 rødløk i skiver

Vinaigrette:

6 ss extra virgin olivenolje

3 ss sitron

0.25 skall av sitron (finrevet, gjerne med zestjern)

1 fedd hvitløk, presset

1 ts dijonsennep

salt og pepper

duga-produkter

Slik gjør du:

1Kok byggen etter anvisning på pakken.

2Skyll og tørk salaten. Del tomater i to.

3Rist pinjekjernene i en tørr panne.

4Del rødløken i to og videre i tynne skiver. Finhakk urtene.

5Del fetaost i terninger. Bland forsiktig sammen.

6Til vinaigretten mikses alle ingrediensene.

7Smak til med salt og pepper.

8Serveres ved siden av.

Del med andre

Relatert

innhold

Meld deg på vårt

nyhetsbrev