TORSK MED TOMATSALSA OG BYGG
Dette er en fiskerett med god frisk smak, som alle har godt av. Gullbygg middagsbygg erstatter potet eller ris og voila; ekstra supersunn fiskemiddag! Det er fare for at dette blir en slager for både de som lager og de som spiser maten. Retten får litt mer fargespill med grønne bønner.
Ingredienser
Slik gjør du:
Finhakk løk og bland med olivenolje, eddik, tomater og gressløk. La tomatsalsaen stå og godgjøre seg litt mens du gjør klar resten i en fei.
Skjær torskefilet i porsjonstørrelser og strø over salt og pepper.
Stekes på 200 grader i 15 minutter, eller til fisken flaker seg.
Kutt av tuppene på bønnene. Kok opp lettsaltet vann og kok bønnene i ca to minutter.
Ta av platen, og skyll i kaldt vann. Varm raskt opp i litt olje før servering.
Server med nykokt Gullbygg middagsbygg