Oppskrift
OMELETT MED SPINAT, BYGG OG SPEKESKINKE
OMELETT MED SPINAT, BYGG OG SPEKESKINKE
PORSJONER
Ingredienser:
50 g kokte Gullbygg Middagsbygg
2 egg
0.25 purre, i skiver
0.5 fedd hvitløk, finhakket
100 g frisk spinat
8 cherrytomater, delt i to
friske urter
2 skiver spekeskinke


Slik gjør du:
1Surr purre og hvitløk lett i pannen.
2 Tilsett den kokte byggen og cherry-tomater. Stekes i 30 sekunder.
3Vend inn spinat og ta av varmen. Dryss over urter.
4Bland eggene med en gaffel. Tilsett et lite dryss salt.
5Hell over i en lett smurt panne. Stek kort til eggestanden så vidt setter seg. Legg på tallerken.
6Legg fyll på den ene siden og vend omeletten over. En rask og næringsfull lunsj!