Oppskrift

OMELETT MED SPINAT, BYGG OG SPEKESKINKE

OMELETT MED SPINAT, BYGG OG SPEKESKINKE

PORSJONER

Ingredienser:

50 g kokte Gullbygg Middagsbygg

2 egg

0.25 purre, i skiver

0.5 fedd hvitløk, finhakket

100 g frisk spinat

8 cherrytomater, delt i to

friske urter

2 skiver spekeskinke

duga-produkter

Slik gjør du:

1Surr purre og hvitløk lett i pannen.

2 Tilsett den kokte byggen og cherry-tomater. Stekes i 30 sekunder.

3Vend inn spinat og ta av varmen. Dryss over urter.

4Bland eggene med en gaffel. Tilsett et lite dryss salt.

5Hell over i en lett smurt panne. Stek kort til eggestanden så vidt setter seg. Legg på tallerken.

6Legg fyll på den ene siden og vend omeletten over. En rask og næringsfull lunsj!

Del med andre

Relatert

innhold

Meld deg på vårt

nyhetsbrev