Oppskrift

Lynkjappe frokostrundstykker med bygg

Lynkjappe frokostrundstykker med bygg

PORSJONER

Ingredienser:

4.5 dl kaldt vann

3 g fersk gjær (et lite hjørne)

1 ts salt

400 g siktet hvetemel

100 g sammalt hvete

100 g Gullbygg lettkokte bygg- og havregryn

duga-produkter

Slik gjør du:

1 Dag 1: Alle ingredienser, bortsett fra bygg, røres sammen og la stå i 12 timer på benken eller lenger i kjøleskap. Om det står i kjøleskap kan den oppbevares i flere dager. La stå i romtemperatur 2 timer før steking.

2Dag 2: Kok bygg- og havregryn etter anvisning på pakken. Avkjøl til romtemperatur. Smør en muffinsform av metall. Fordel 1-1,5 ss deig i hver form. Stekes på 200 grader i ca 25 minutter.

Del med andre

Relatert

innhold

Meld deg på vårt

nyhetsbrev