Oppskrift

Lammestek – Hva gjør man med restene av lammekjøtt?

Det blir ingen skikkelig påske uten lammestek. Men hva gjør vi med restene av steken?

Lammestek – Hva gjør man med restene av lammekjøtt?

Her kommer en sjarmerende måte å bruke resten av lammekjøttet på.

PORSJONER

Ingredienser:

resten av en lammestek.

1 kurv aromasopp

1 kurv fersk kantarell

1 rødløk

1 purre

fersk rosmarin

havsalt

200 g smør

200 g kokte middagsbygg (50 g per person)

aluminium grillfolie

duga-produkter

Slik gjør du:

1Skjær resten av steken i skiver og legg den i grillfolien.

2Ha over ca. halve smøret, og klipp rosmarin oppå.

3Dryss på havsalt, og lag en dobbel pakke av folie rundt kjøttet.

4Kantarell og aromasopp deles opp.

5Purre og rødløk kuttes i grove biter.

6Legg grønnsakene på folie og klipp over rosmarin.

7Krydre med havsalt og ha over resten av smøret.

8Kok middagsbygget etter anvisning på pakken.

9Tips: Dette er også en super enkel måte å lage turmat på. Kjøttet ble utrolig saftig og smakte fantastisk sammen med middagsbygget for både små og store rundt gruva.

Del med andre

Relatert

innhold

Meld deg på vårt

nyhetsbrev