Oppskrift

LAKSETARTAR PÅ GULLBYGG PITABRØD

Dette kan være en superenkel lunsj eller forrett til mange, om det er selskap med familie eller venner. Etter en lang tur, er dette supermat. Kan også lages istand kvelden før, om man ønsker.

LAKSETARTAR PÅ GULLBYGG PITABRØD

Laksetartar-oppskriften fant vi inspirasjon til på Trines matblogg.

PORSJONER

Ingredienser:

0,5 DUGA GULLBYGG pitabrød per person

litt olivenolje

finrevet fersk parmensan

Laksetartar:

450 g lakseloin, i små terninger (ca. 1/2 x 1/2 cm)

1 liten rødløk, finhakket

20 g små kapers, grovt hakket

1.5 ss gressløk, finsnittet

2 ts finrevet parmesan

0.5 ss Dijonsennep

1 ss god olivenolje

2 ss crème fraíche

duga-produkter

Slik gjør du:

1Del pitabrødet i to på tvers, drissle litt god olivenolje på kuttflaten, og ta på salt, pepper og den revede parmensanen.

2Stek i ovn med kuttesiden opp, til helt sprø. Ovnen kan stå på 125 grader varmluft.

3Kjenn underveis at de blir sprø som kjeks. De kan godt stå i en time eller mer. Dette er supert å gjøre kvelden før, så er de klare.

4Tartar: Skjær salmalaks i små terninger, og bland med de andre ingrediensene.

5Smak til med salt og pepper (denne kan fint lages istand dagen før, bare sett den kaldt og i en tett boks).

6Anrett laksetartaren på toppen av kjeksen, og pynt med gressløk.

Del med andre

Relatert

innhold

Meld deg på vårt

nyhetsbrev