Oppskrift

Laks i soyasaus med brokkolisalat og byggryn

Laks i soyasaus med brokkolisalat og byggryn

PORSJONER

Ingredienser:

800 g laks

0.5 lime

Soyasaus:

4 ss soyasaus

1 ts revet ingefær

1 ts revet hvitløk

2 ts finhakket chili uten frø

1 ss ristede sesamfrø

2 ss flytende honning

0.25 saften av lime

Brokkolisalat:

1 brokkoli i små buketter

1 rødløk i båter

2 vårløk i grove skiver

100 g spinat

0.25 lime

200 g Gullbygg Middagsbygg

Tilsettes direkte i kokende lettsaltet vann, og kokes i 18 minutter.

duga-produkter

Slik gjør du:

1Kok byggen etter anvisning på pakken.

2Del laksen i 4 porsjonstørrelser. Press over lime. La stå noen minutter.

3Del grønnsaker og bland ingrediensene til soyasausen.

4Stek laksen 1-2 minutter på hver side (avhengig av tykkelse).

5Hell over soyasaus og vend sykkene i denne. Trekk til side.

6Stek løk blank i rapsolje. Tilsett vårløk. La steke i 30 sekunder.

7Tilsett brokkoli og en skje vann. Stek i 1 minutt.

8Tilsett spinat og vend til den faller sammen.

9Smak til med salt, pepper og limesaft.

Del med andre

Relatert

innhold

Meld deg på vårt

nyhetsbrev