Oppskrift
THAI KYLLINGWOOK MED BYGG
THAI KYLLINGWOOK MED BYGG
Det unike med kyllingkjøtt er at det passer sammen med alle andre råvarer, tilbehør, krydder og urter. I tillegg gir det ingen allergier.
Denne er medium sterk, men kan justeres etter behov og tar ikke mer enn ca. 25 min. å tilberede.
Ingredienser:
4 kyllingfileter
1 rød paprika
6 vårløk
1 pk sukkererter
1 pk minimais
2 cm frisk revet ingefær
3 fedd hvitløk
1 bx bambusskudd
1 bx vannkastanjer
2 ss grønn chilipasta (Denne regulerer sterkheten)
1 bx kokosmelk
100 g kokt Gullbygg middagsbygg
Salt og pepper
Olje til steking


Slik gjør du:
1Kok middagsbygget etter anvisning på pakken.
2Paprika, vårløk, sukkererter og mini mais vaskes og kuttes i biter.
3Skjær så kyllingfiletene i tynne strimler. Hell olje i wooken og fres kyllingen sammen med ingefær, hvitløk og grønn chilipasta.
4Tilsett grønnsakene og stek videre et par minutter.
5Til slutt har du oppi bambusskudd, vannkastanjer, kokosmelk og det kokte middags bygget.