Oppskrift

THAI KYLLINGWOOK MED BYGG

Kylling er verdens mest spiste kjøttslag og er tillatt i alle kulturer og religioner. Her deler vi en rask oppskrift med en touch av Thailandske smaker.

THAI KYLLINGWOOK MED BYGG

Det unike med kyllingkjøtt er at det passer sammen med alle andre råvarer, tilbehør, krydder og urter. I tillegg gir det ingen allergier.
Denne er medium sterk, men kan justeres etter behov og tar ikke mer enn ca. 25 min. å tilberede.

PORSJONER

Ingredienser:

4 kyllingfileter

1 rød paprika

6 vårløk

1 pk sukkererter

1 pk minimais

2 cm frisk revet ingefær

3 fedd hvitløk

1 bx bambusskudd

1 bx vannkastanjer

2 ss grønn chilipasta (Denne regulerer sterkheten)

1 bx kokosmelk

100 g kokt Gullbygg middagsbygg

Salt og pepper

Olje til steking

duga-produkter

Slik gjør du:

1Kok middagsbygget etter anvisning på pakken.

2Paprika, vårløk, sukkererter og mini mais vaskes og kuttes i biter.

3Skjær så kyllingfiletene i tynne strimler. Hell olje i wooken og fres kyllingen sammen med ingefær, hvitløk og grønn chilipasta.

4Tilsett grønnsakene og stek videre et par minutter.

5Til slutt har du oppi bambusskudd, vannkastanjer, kokosmelk og det kokte middags bygget.

Del med andre

Relatert

innhold

Meld deg på vårt

nyhetsbrev