Oppskrift

KJØLESKAPSGRØT

Grøt med Duga byggkorn - sunt og smakfullt!

KJØLESKAPSGRØT

Lag frokosten klar allerede i kveld. Gi deg selv en sunn start på dagen med kjøleskapsgrøt.

Denne enkle kjøleskapsgrøten er perfekt som variasjon til vanlig frokost. Gjør klar grøtblandingen kvelden i forveien og la frokosten lage seg selv i kjøleskapet over natten. Som en grei huskeregel kan du bruke én del GULLBYGG bygg- og havregryn og to deler væske.

Spare tid?
For et tidseffektivt døgn er det planlegging som gjelder. Det er også lettere å holde seg unna fristelser om du har planlagt for sunne måltider og spiser regelmessig slik at blodsukkeret holder seg stabilt. Kjøleskapsgrøt inneholder fiber og langsomme karbohydrater som brytes sakte ned. Kjøleskapsgrøt kan derfor være tingen for deg som har dårlig tid om morgenen. Den passer også for den helsebevisste eller for de som syns det er tungt å svelge den vanlige brødskiven tidlig om morgenen.

PORSJONER

Ingredienser:

3 dl GULLBYGG bygg- og havregryn

2 dl melk

1.5 ts flytende honning

1 dl yoghurt naturell

Topping / Garnityr, Friske bær Eple, skåret i biter Syltetøy, din favoritt! Mere yoghurt? Hakkede nøtter

duga-produkter

Slik gjør du:

1Bland ingrediensene i en bolle, dekk over med plast/lokk og la stå, min. 4 timer før servering. Kan med fordel lages kvelden før, om du ønsker herlig grøt til frokost.

2Topping / Garnityr - Velg den toppingen du foretrekker, for eksempel: Friske bær Eple, skåret i biter Syltetøy, din favoritt! Mere yoghurt? Hakkede nøtter

Del med andre

Relatert

innhold

Meld deg på vårt

nyhetsbrev