Oppskrift
HJEMMELAGET MÜSLI MED BYGG OG HAVRE
Knasende godt, som frokost eller mellommåltid.
HJEMMELAGET MÜSLI MED BYGG OG HAVRE
PORSJONER
Ingredienser:
2 dl Coop Gullbygg lettkokte bygg- og havregryn
1 dl hasselnøtter, grovhakkede
1 dl mandler, grovhakkede
1 ts malt kanel
1 dl rosiner
1 dl honning
0.5 dl nøytral olje
Til servering:
yoghurt
friske bær
flytende honning


Slik gjør du:
1Ha bygg- og havregryn, nøtter, mandler, rosiner og kanel i en bolle.
2Smelt honning i oljen, og ha blandingen over i bollen. Bland godt sammen.
3Fordel blanding utover et stekebrett som er dekket med bakepapir, og stek midt i ovnen ved 165 °C i ca. 20 minutt eller til blandinger er sprø og ristet.
4Server müslien på yoghurt, med friske bær og honning.
5Tips: Oppbevar müslien mørkt og svalt i en lufttett boks.