Oppskrift

HJEMMELAGET MÜSLI MED BYGG OG HAVRE

Knasende godt, som frokost eller mellommåltid.

HJEMMELAGET MÜSLI MED BYGG OG HAVRE

PORSJONER

Ingredienser:

2 dl Coop Gullbygg lettkokte bygg- og havregryn

1 dl hasselnøtter, grovhakkede

1 dl mandler, grovhakkede

1 ts malt kanel

1 dl rosiner

1 dl honning

0.5 dl nøytral olje

Til servering:

yoghurt

friske bær

flytende honning

duga-produkter

Slik gjør du:

1Ha bygg- og havregryn, nøtter, mandler, rosiner og kanel i en bolle.

2Smelt honning i oljen, og ha blandingen over i bollen. Bland godt sammen.

3Fordel blanding utover et stekebrett som er dekket med bakepapir, og stek midt i ovnen ved 165 °C i ca. 20 minutt eller til blandinger er sprø og ristet.

4Server müslien på yoghurt, med friske bær og honning.

5Tips: Oppbevar müslien mørkt og svalt i en lufttett boks.

Del med andre

Relatert

innhold

Meld deg på vårt

nyhetsbrev