Oppskrift
GRØNNSAKS-WOK MED BYGG
En sunn og smakfull wok, som er enkel å tilberede på under 30 minutter.
GRØNNSAKS-WOK MED BYGG
PORSJONER
Ingredienser:
4 porsjoner kokt GULLBYGG middagsbygg
2 gulrøtter
2 stangselleri
1 pose sukkererter
4 vårløk
1 rød paprika
1 grønn paprika
0.5 grønn squash
8 stk. champignon
1 boks erter
1 boks mais
1 boks vannkastanjer
3 fedd hvitløk
1 cm frisk revet ingefær
Soyasaus
Cashew nøtter og frisk koriander
Olje til woken


Slik gjør du:
1Kok middagsbygget etter anvisning på pakken.
2Mens bygget koker vasker og kutter du grønnsakene. Begynn med de hardeste grønnsakene i woken (gulrøttene, sukkerertene og stangsellerien).
3Fres så resten av grønnsakene i gryta til de er litt myke, men fortsatt litt knasende og sprø.
4Press over hvitløk og riv den friske ingefæren over.
5Ha i middagsbygget og smak til med soyasaus, salt og pepper.
6Dryss over cashew nøtter og frisk koriander før servering.