Oppskrift

GRØNNSAKS-WOK MED BYGG

En sunn og smakfull wok, som er enkel å tilberede på under 30 minutter.

GRØNNSAKS-WOK MED BYGG

PORSJONER

Ingredienser:

4 porsjoner kokt GULLBYGG middagsbygg

2 gulrøtter

2 stangselleri

1 pose sukkererter

4 vårløk

1 rød paprika

1 grønn paprika

0.5 grønn squash

8 stk. champignon

1 boks erter

1 boks mais

1 boks vannkastanjer

3 fedd hvitløk

1 cm frisk revet ingefær

Soyasaus

Cashew nøtter og frisk koriander

Olje til woken

duga-produkter

Slik gjør du:

1Kok middagsbygget etter anvisning på pakken.

2Mens bygget koker vasker og kutter du grønnsakene. Begynn med de hardeste grønnsakene i woken (gulrøttene, sukkerertene og stangsellerien).

3Fres så resten av grønnsakene i gryta til de er litt myke, men fortsatt litt knasende og sprø.

4Press over hvitløk og riv den friske ingefæren over.

5Ha i middagsbygget og smak til med soyasaus, salt og pepper.

6Dryss over cashew nøtter og frisk koriander før servering.

Del med andre

Relatert

innhold

Meld deg på vårt

nyhetsbrev