Oppskrift

GRANOLA MED NAKENBYGG

Granola med din egen snert!

GRANOLA MED NAKENBYGG

Supergod granola med knasende flak av nakenbygg fra Duga.

PORSJONER

Ingredienser:

3 kopper Duga byggryn FLAK

1 kopp frø (bland f.eks. linfrø, solsikkefrø, gresskarkjerner

0.25 kopp rapsolje

0.25 kopp brunt sukker

0.25 kopp flytende honning

0.25 ts kanel

0.25 ts salt

1 ts vaniljesukker

2 kopper valgri ingrediens (nøtter/tørket frukt) - blandes etter steking

duga-produkter

Slik gjør du:

1Sett ovnen på 170 grader, og legg bakepapir på en stor stekeplate.

2Ha byggflakene i en stor bakebolle og sett den til side.

3Bland de øvrige ingrediensene i en liten bolle og visp det til en smidig masse. Hell blandingen over byggflakene og bland det godt.

4Fordel blandingen utover det bakepapirkledte brettet og stek det i 18 minutter. Rør litt i blandingen hvert 5 minutt.

5Kjøl deretter blandingen på rist. VENT 5 minutter før du rører i blandingen når du har tatt den ut av ovnen, ellers vil den klumpe seg.

6Når blandingen er helt avkjølt heller du blandingen over i en stor bakebolle.

7Til slutt har du i 2 kopper av noe DU har lyst på i granolaen din.

8Oppbevares i en tett beholder (boks eller glass anbefales).

Del med andre
Del med andre

Relatert

innhold

Meld deg på vårt

nyhetsbrev