Oppskrift

FISKESALSA MED SMAK AV THAILAND

Denne er frisk i smaken, og en god forrett, eller som en lett kald hovedrett om sommeren.

FISKESALSA MED SMAK AV THAILAND

PORSJONER

Ingredienser:

2 stk DUGA pitabrød

200 g fersk laks av god kvalitet, i terninger (ca 0,5 x 0,5 cm) Kan fint bruke kveite også.

2 ss finhakket gressløk

salt og pepper

0.25 liten moden mango (I like store terninger som fisken)

1 moden avokado (i terninger)

3.5 cm rød chili, finhakket

1.5 vårløk, finsnittet

1 ss god olivenolje

2 ss korianderblader, finhakket

2.5 ts sitronsaft eller lime

smak til med godt havsalt, nykvernet pepper

noen dråper god balsamicoeddik (gjerne hvit)

duga-produkter

Slik gjør du:

1Pitabrødene deles og pensle med litt olivenolje, og dryss på litt salt og pepper. Stekes i stekeovn på varmluft i 125 grader i ca 1 time, til de er som kjeks.

2Alt blandes forsiktig, og salsaen spises med pitabrødet ved siden av, eller legges på toppen.

Del med andre

Relatert

innhold

Meld deg på vårt

nyhetsbrev