Lær om

Duga Delte Byggryn

Hvorfor velge Duga byggryn?

Duga byggryn har et naturlig høyt innhold av kostfiber og betaglukan*, som skiller det fra alt annet matkorn.
Bruk Duga DELTE byggryn i stedet for ris og pasta, til grøt og baking!

Ingredienser: Klippet norsk byggryn. Allergen: gluten. Nettovekt: 500 g. Opprinnelse: Utvalgte gårder i Østfold, Norge.

Serveringstips: BYGGOTTO PÅ 1-2-3

Du trenger: 125 g Duga delte Byggryn, 3 dl vann, 1 ss smør, 1-2 ss Parmesan e.l.
Kok opp vann, tilsett bygg og gi et oppkok. Kokes på medium varme i 15-18 minutter, uten lokk. Sett kjelen til side, og la evt. etterdampe. Tilsett smør og ost, vend om og servèr.

Produktets næringsinnhold med mer finner du på matinfo.no >>>

Oppskrifter med Duga Delte Byggryn

Meld deg på vårt

nyhetsbrev