Oppskrift

BYGGRØT MED JORDBÆR OG MANDLER

GULLBYGG Byggrynsgrøt er ferdiglaget og kan spises naturell eller med ditt favorittgarnityr. Den kommer i en porsjonspose og smaker ekstra godt med kanel og sukker eller friske bær.

BYGGRØT MED JORDBÆR OG MANDLER

En porsjon Gullbygg Byggrynsgrøt gir 3,4 g betaglukan, som er tilstrekkelig for å oppnå den gunstige virkningen av betaglukanet.
Grøt er virkelig kommet for å bli, og mange har funnet sin favoritt-topping. Mange foretrekker friske bær og honning, men vi anbefaler denne gangen en blanding av jordbær, mandler og akasie-honning.
I Gullbygg-serien finnes en ferdig grøt i kjøledisken. Den har allerede rukket å bli en av bestselgerne på Coop. Vi har også en instant-grøt, som lett kan medbringes på tur med en termos varmt vann.
En porsjon Coop Gullbygg dekker dagsbehovet for betaglukan - et kostfiber med dokumentert positiv effekt på kolesterol og blodsukker.

Kanskje ønsker du å lage din egen grøt med Gullbygg lettkokte bygg- og havregryn?
Her har du en nydelig oppskrift som kanskje kan friste?

PORSJONER

Ingredienser:

1.5 dl melk

1.5 dl vann

1 dl GULLBYGG Bygg- og havregryn

en klype salt

Kardemomme

Vaniljekesam eller yoghurt

Friske bær

duga-produkter

Slik gjør du:

1Varm opp melk og vann, og tilsett deretter bygg.

2Kok grøt til riktig konsistens.

3Smak til med kardemomme.

4Serveres med vaniljekesam og friske bær.

Del med andre

Relatert

innhold

Meld deg på vårt

nyhetsbrev