Oppskrift
Byggpizza med spekeskinke og pinjekjerner
Byggpizza med spekeskinke og pinjekjerner
PORSJONER
Ingredienser:
4 dl lunket vann (37 grader)
0.5 pakke fersk gjær
0.5 ts salt
500 g siktet hvetemel
1 pose Gullbygg byggfiber
1 tomatboks
1 stor neve basilikum
rømme
ristede pinjekjerner
spekeskinke i skiver
ruccolasalat
høvlet parmesan


Slik gjør du:
1Løs opp gjær i vannet. Bland i det mel og salt. Kjør i kjøkkenmaskin i 10 minutter. Bland i fiberet.
2Kjevle til to runde pizza.
3Bland hakket basilikum i tomatene. Smak til med litt salt, pepper og olivenolje.
4Stek i 10 minutter på 250 grader nederst i ovnen på forhåndsvarmet plate.
5Pynt med ruccola, skinke, pinjekjerner og rømme.