Oppskrift

Byggpizza med spekeskinke og pinjekjerner

Byggpizza med spekeskinke og pinjekjerner

PORSJONER

Ingredienser:

4 dl lunket vann (37 grader)

0.5 pakke fersk gjær

0.5 ts salt

500 g siktet hvetemel

1 pose Gullbygg byggfiber

1 tomatboks

1 stor neve basilikum

rømme

ristede pinjekjerner

spekeskinke i skiver

ruccolasalat

høvlet parmesan

duga-produkter

Slik gjør du:

1Løs opp gjær i vannet. Bland i det mel og salt. Kjør i kjøkkenmaskin i 10 minutter. Bland i fiberet.

2Kjevle til to runde pizza.

3Bland hakket basilikum i tomatene. Smak til med litt salt, pepper og olivenolje.

4Stek i 10 minutter på 250 grader nederst i ovnen på forhåndsvarmet plate.

5Pynt med ruccola, skinke, pinjekjerner og rømme.

Del med andre

Relatert

innhold

Meld deg på vårt

nyhetsbrev