Oppskrift

BYGGBURGER MED BRIE

Med Brie på hamburgeren er du garantert en silkemyk konsistens og en smakfull middag. Her bugner det av matbygg i både brød og burger!

BYGGBURGER MED BRIE

PORSJONER

Ingredienser:

400 g kjøttdeig / karbonadedeig

2.5 dl GULLBYGG Bygg- og havregryn

1.5 ts salt

0.5 ts pepper

evt litt peppermix

1.5 dl vann

2 ss margarin eller olje til steking

4 stk GULLBYGG lettstekte rundstykker

4 blad rød lollo salat

4 blad isbergsalat

8 skiver brie

2 stk tomat

4 ss pesto

duga-produkter

Slik gjør du:

1Rør inn salt, pepper og vann i kjøttdeigen, men ikke rør for lenge. Deigen skal ikke bli seig.

2Del deigen i 4. Ha litt vann på en trefjøl og form deigen til runde kaker som klemmes ut til store, flate burgere.

3Stek burgerne på sterk varme, ca. 3 minutter på hver side. Legg de gjerne på grillen! Legg på brie litt før de er ferdig stekte.

4Varm GULLBYGG LETTESTEKTE RUNDSTYKKER i ca 8 minutter på 220 °C. Disse er perfekt som sunnere hamburgerbrød. Fyll med salat, byggburger, tomat og pesto.

Del med andre

Relatert

innhold

Meld deg på vårt

nyhetsbrev