TILBAKE

Hjemmelaget müsli med bygg- og havreflak

Hjemmelaget müsli med bygg-  og havreflakIngredienser:
2 dl Coop Gullbygg bygg- og havregryn
1 dl hasselnøtter, grovhakkede
1 dl mandler, grovhakkede
1 ts malt kanel
1 dl rosiner
1 dl honning
½ dl nøytral olje

Til servering:
Yoghurt
Friske bær
Flytende honning

1. Ha bygg- og havregryn, nøtter, mandler, rosiner og kanel i en bolle.
2. Smelt honning i oljen, og ha blandingen over i bollen. Bland godt sammen.
3. Fordel blanding utover et stekebrett som er dekket med bakepapir, og stek midt i ovnen ved 165 °C i ca. 20 minutt eller til blandinger er sprø og ristet.
Server müslien på yoghurt, med friske bær og honning.

Tips: Oppbevar müslien mørkt og svalt i en lufttett boks.